PaperWork ECM Platformu

PaperWork ECM platformu, Türkiye’mizin yerel gücü kullanılarak geliştirilmiştir. 1998 yılında başlayan, global ürünlerle rekabet edebilen çözüm yaratma maceramız, bugüne kadar kesintisiz olarak sürmüştür. Firmamızın tek hedefi müşterilerimizin verimliliğini arttırmaktır. Süreç ve içeriğinizi ne kadar verimli yönettiğiniz, sizi pazardaki rakiplerinizden ayırmaktadır. Çözümümüz, çalışanlarınızın, hedefler doğrultusunda birbirleriyle etkileşimli olarak ortak hareket etmesini sağlar, farkındalık yaratır. Firmanızı geleceğe hazırlar.

Harvard üniversitesi Stratejik Yönetim profesörü Michael Porter, değişimin içeriğini çok güzel özetlemiş: “Rekabetin kuralları değil şirketlerin kullandığı teknolojiler değişiyor. Bu değişime çabuk adapte olan şirketler, içinde bulundukları endüstrilerde kendilerine farklı bir yer yaratarak rekabette avantaj sahibi olabilecekler.”

Müşterilerimiz işimizin merkezinde olmalıdır. Dijital dönüşümü kullanarak, maliyetlerimizi düşürmeli ve şirkete değer katan süreçleri oluşturmalıyız. Amacımız müşteri ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan sistemi oluşturmaktır. PaperWork müşteri odaklı dönüşüm için, gelişen yazılım teknolojisinin tüm imkanlarını kullanır. Bilgiye erişmenizi, değerlendirmenizi ve zamanında aksiyon almanızı sağlar. İzlenebilir şeffaf süreçler gelirinizi arttırır, rekabet avantajı sağlar, riskleri azaltır ve müşteri odaklı dönüşüm sağlar. Çalışanlarınız ofisteyken, hatta ofis dışındayken bile web ve mobil uygulamalarımız ile her zaman sürecin bir parçası olurlar.

Etiketler

Ne Düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Bize Yazın

PaperWork'ü görmeden karar vermeyin!

Bizimle iletişime geçin, size özel bir demo gerçekleştirelim.

İhtiyaçlarınızı dinliyor ve sizin için özel bir demo hazırlıyoruz.

Kazançlarınız:
Sırada ne var?
1

Sizin için uygun bir zaman aralığı belirliyoruz.

2

Bir tanışma toplantısı düzenliyoruz.

3

Size özel bir demo gerçekleştiriyoruz.

Ücretsiz Demo Talep Edin