Tek Platformda tüm süreçleri yönetme kolaylığı

Tek Platformda tüm süreçleri yönetme kolaylığı
 

BThaber 21 Mayıs 2018, Sayı: 1173
Özlem Çolak – Satış Müdürü

BThaber 21 Mayıs 2018, Sayı: 1173
Özlem Çolak – Satış Müdürü
 

Doküman ve içerik yönetimi, dijital dönüşümde olmazsa olmaz bir önceliğe sahip. Zira her fiziki dokümanın ve içeriğin dijial ortama taşınması söz konusu. İçeriklerin ve dokümanların dijital ortama taşınmasından sonraki aşama, bu içerikleri yönetmek ve saklamak olarak önem taşıyor. İçeriklerin yönetilmesi çeşitli uygulamalarla yapılabilirken uygulamanın esnek, diğer bütün uygulamalarla konuşabilecek entegrasyon kabiliyetinde, izlenebilir, ölçümlenebilir ve yönetiminin kolay olması kullanıcı kolaylığı açısından önem arzediyor.

Dokümanların iş akışlarında dolaştıktan sonra ilgili doküman yönetimi klasöründe saklanmak üzere dosya dolabına gönderilip, istenildiğinde buradan çağrılarak hangi versiyonları geçirdiği, kimlerin hangi dokümana, hangi tarihlerde eriştiği ve üzerinde değişiklikler yaptığı v.b.. bilgilerin dokümanın tarihçe ve log bilgilerinde görüntülenebilmesi söz konusu.

Dolayısı ile içerik yönetimini oluşturan iş süreçleri, doküman yönetimi ile birlikte bütünleşik çalışan, ilgili süreçlerin kesintiye uğramaması için kurgulanmış bir çözüm olmakla, kurumların verimliliğini en üst seviyeye çıkarabilmekte ve bu doğrultuda firmalara ciddi maliyet avantajı sağlamaktadır.  

Tamamen yerli, entegrasyon kabiliyeti yüksek, esnek ve güçlü bir engine yapısı olan çözümümüzün Türkiye pazarında hızlı bir ivme ile büyümesini ve bu güçlü özellikleri sayesinde yurtdışı pazarında da yaygınlaşmasını hedefliyoruz.

Çözümümüzün piyasa koşulları ve müşteri beklentilerini önemli ölçüde karşılayan niteliklerini ve hizmet tarafındaki özenimizi koruyarak, ekleyeceğimiz yeni özellikler ve geliştirmelerle müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak birincil önceliklerimiz arasında yer alıyor.

Saat gibi işleyen sistem

Kurumsal ihtiyaçlara uygun bir mimaride geliştirilen süreçlerin, kurumlara sayısız faydalar sağlayacağı kaçınılmaz bir gerçek.


. Kullanacağınız esnek bir iş akış platformuyla değişen koşullar karşısında sürekli değişmek zorunda olan iş akışlarınızı, istediğiniz kadar revize edip hayata geçirebilirsiniz. Süreçlerinizin sürekli yenilenebilir esneklikte olması, mevcut koşullara göre şekil almanızı sağlayarak, şirketinize inanılmaz bir dinamizm katacak ve kesintisiz süreç yönetimiyle firmanıza ciddi anlamda maliyet avantajı sağlayacaktır.

. Şirket yöneticileri otomatize edilmiş akış sistemleri ile  yürüyen işlemler hakkında anlık bilgi sahibi olup, işlemleri kontrol edebilme imkanına sahip olurlar.

. Süreçleriniz üzerinde tam bir hakimiyet kurmanızı sağlayarak,izlenebilir, ölçülebilir ve yönetilebilir sistemler kurup bu sayede değişen rekabet koşullarına hızlıca uyum sağlayabilirsiniz.

. Gelişmiş entegrasyon özelliğindeki iş süreçleri sayesinde ERP,CRM,İK, muhasebe gibi kurumsal uygulamalar birbirleri ile entegre çalışır ve sağlıklı bilgi alışverişinde bulunur.

. Dolayısı ile tek bir platform ile her türlü sürecinizi, mevcut sistemlerinizi değiştirmeden yönetebilirsiniz.

Etiketler

Ne Düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Bize Yazın

PaperWork'ü görmeden karar vermeyin!

Bizimle iletişime geçin, size özel bir demo gerçekleştirelim.

İhtiyaçlarınızı dinliyor ve sizin için özel bir demo hazırlıyoruz.

Kazançlarınız:
Sırada ne var?
1

Sizin için uygun bir zaman aralığı belirliyoruz.

2

Bir tanışma toplantısı düzenliyoruz.

3

Size özel bir demo gerçekleştiriyoruz.

Ücretsiz Demo Talep Edin