BPM Neden Rakipsiz ve Önemlidir

Büşra Yalçın – Kıdemli Uygulama Danışmanı

BPM : Bir İş Teknolojisi

İş Fikirlerinizi Yürütmeye Başlamanızı Sağlayan Bir Teknoloji

Çok fazla teknoloji, otomasyon için çok fazla iş baskısı, çok fazla karmaşa! Kısıtlı zamanımızı ve eforumuzu nereye harcamalıyız?

Şüphesiz ki doğru bir BPM Yazılım Teknolojisi iş insanlarına hedeflerini gerçekleştirmede en büyük yardımcıdır.

Peki ya BPM yazılım teknolojisi aslında “sadece bir başka teknoloji” olmaktan fazlasıysa? Aslında bütün çabalarımızın temelinde, işimizin özünde olan teknolojiyse? İşte tam bu noktada otomasyon çabalarımıza başlayacağımız BPM gibi makul bir başlangıç yerimiz olduğunu bilmek çok fayda sağlayacaktır.

BPM Rakipsizdir

İş Teknolojisi olarak BPM’in Tanımı

İş Akışı Yönetimi teknolojisi (BPM) faaliyet konusu işin otomasyona alınmasıdır. Otomasyon dediğimizde ilk akla gelen “Endüstriyel Sistemlerin Otomasyonu” olabilir. Ancak BPM’de otomasyon “Ürün veya hizmetin üretimi ve dağıtımı için izlenebilir ve kontrol edilebilir bir teknoloji oluşturarak bunu uygulamak” anlamına gelir. Tanım itibariyle, BPM teknolojisinde ve sadece bu teknolojide iş ve süreç teknolojinin birinci sınıf vatandaşlarıdır.

BPM yazılım teknolojisi rakipsizdir çünkü başka hiçbir teknoloji “doğrudan” işin otomasyonu olarak tanımlanamaz. Bu “doğrudan”lık iş ve sürecin BPM yazılım teknolojisinin birinci sınıf vatandaşı olmasından gelir. BPM yazılım teknolojisinin ana dili, iş insanlarının otomasyon planlarını ifade etmekte kullandığı iş ve süreç dilini destekler.

BPM Önemlidir

Organizasyonlar için BPM Teknolojisinin Anlamı

Sadece BPM teknolojisi, kurumsal personelin Bilgi Teknolojileri (IT) bağımlı ihtiyaçlarını en aza indirerek, istenen herhangi bir iş süreci için otomasyon fırsatlarını doğrudan hayal etmesine, modellemesine, üretmesine ve kullanmasına olanak tanır.

Yeni nesil BPM yazılım teknolojisi, kurumların iş imkanlarını, başka herhangi bir alternatif ile mümkün olandan daha hızlı ve ekonomik bir şekilde geliştirebilmelerini sağlar.

BPM yazılım teknolojisi fırsatlar sunar; bu fırsatların gerçekleştirilebilmesi için liderlik ve yatırımla birleştirilmesi gerekir. Güçlü bir teknoloji ve liderliğin birleşimi, gerçek, ölçülebilir, olumlu ve ekonomik değişimin kapılarını açacaktır. Bu nedenle BPM yazılım teknolojisi otomasyon yolculuğunuzun ideal başlangıç yeridir.

Kaynakça: http://www.bpm.com/

Etiketler

Ne Düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Bize Yazın

PaperWork'ü görmeden karar vermeyin!

Bizimle iletişime geçin, size özel bir demo gerçekleştirelim.

İhtiyaçlarınızı dinliyor ve sizin için özel bir demo hazırlıyoruz.

Kazançlarınız:
Sırada ne var?
1

Sizin için uygun bir zaman aralığı belirliyoruz.

2

Bir tanışma toplantısı düzenliyoruz.

3

Size özel bir demo gerçekleştiriyoruz.

Ücretsiz Demo Talep Edin