PaperWork, Ürün Yelpazesini Yeni Çözümler Ekleyerek Geliştiriyor

PaperWork, bütünleşik İş Akışı ve Doküman Yönetim Platformu ürün yelpazesini yeni çözümler ekleyerek geliştiriyor.

Bilişim Zirvesi 2018’in sponsorları arasında yer alan PaperWorkBPMN 2.0 Standardındaki İş Akışı engine’i ve bütünleşik çalışan doküman yönetimi ile sektör bağımsız tüm firma ve kurumların, iş süreçlerini üzerinde modelleyebileceği, tasarımlarını yapabileceği, yönetebileceği, her bir sürecin KPI-SLA, akış istatistikleri gibi performans raporlarını alabileceği, içerisinde platform ile birlikte gelen SDK (Software Development Kit) kütüphanesi sayesinde her türlü iş uygulaması ile entegre olabilen, firmaların çalıştığı özel sektörel yazılımlarının içine yerleşebilen ve geri planda çalışabilen, süreçlerde istenilen noktalarda firmanın kullandığı erp, crm ve çeşitli uygulamalarla veri alışverişi sağlayabilen, güçlü bir platform.

PaperWork Satış Direktörü Tolga Eşiz, PaperWork ürün ailesine ekledikleri yeni çözümler ile önemli yenilikler yarattıklarını belirtti.

Eşiz, PaperWork ürün yelpazesine yeni eklenen SAP ECM çözümü ile SAP kullanan tüm firmalarda, kullanıcıların, SAP ekranlarından çıkmadan, çalıştıkları sürece ilişkin belgeleri, sistemi ağırlaştırmadan içeriye alabiliyor, dokümanlarını check-in check-out ile versiyonlayabiliyor, dış mail alıcısına, maili link olarak gönderebiliyor ve yapılan tüm işlemlerin logları sistem üzerinde tutuluyor. Bunun yanında anahtar kelime bazlı aramalar yapabiliyor, dokümanın ait olduğu kayıda ilişkin indeks alanları üzerinden birden fazla arama indeksi ile belgelere ulaşılabiliyor. SAP içinden çalışan ECM ile firmalar, performans kaybı yaşamadan tüm dokümanlarının yönetimini SAP ekranlarından çıkmadan gerçekleştirebiliyorlar diyor. PaperWork’te ürün geliştirmenin sürekli devam ettiğini belirten Eşiz, Paperwork yazılım mühendisleri SAP ECM’in bir adım daha ötesine geçerek yakın zamanda geliştirdikleri SAP içinden çalışan Workflow Çözümü ile tüm iş süreçlerini de SAP içinden yönetebiliyorlar. Buradaki önemli detaylar; SAP entegre veya non-entegre tüm süreçlerin burada yönetilebiliyor ve istediğiniz an workflow’un tüm detaylarına ulaşabiliyor olmanız diye ekliyor. Yani iş akış diyagramı üzerinde işin hangi aşamada olduğuna, elektronik formuna, ekindeki belgeye, tarihçesine hatta Paperwork’un hangi arayüzünden işlem yaptığınıza kadar detaya (Mobil-Internet-SAP-Outlook) ulaşabiliyorsunuz. Yine aynı SAP ekranında yeni iş akışları da başlatabiliyorsunuz.

Paperwork bu ürünlerle, SAP kullanan tüm firmalar için kolay ve hızlı kullanım sunan SAP ECM ve SAP Workflow çözümleri ile firmalara uyarlama,kullanım kolaylığı ve sahip olma maliyeti tarafında ciddi oranda katma değer sağladığını belirtiyor.

Etiketler

Ne Düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Bize Yazın

PaperWork'ü görmeden karar vermeyin!

Bizimle iletişime geçin, size özel bir demo gerçekleştirelim.

İhtiyaçlarınızı dinliyor ve sizin için özel bir demo hazırlıyoruz.

Kazançlarınız:
Sırada ne var?
1

Sizin için uygun bir zaman aralığı belirliyoruz.

2

Bir tanışma toplantısı düzenliyoruz.

3

Size özel bir demo gerçekleştiriyoruz.

Ücretsiz Demo Talep Edin