Dağınık Masalar, Dikkatimizi Dağıtıyor

Çalışma ortamımızın fiziki durumu, çalışma şeklimizle doğrudan bağlantılı. Yapılan araştırmalar, dağınık çalışma masalarının, odaklanma ve çalışma motivasyonu sorunlarına neden olduğunu göstermektedir. Bilgiye ulaşmak için çalışanlar masalar üzerindeki kağıtlar arasında veya e postalar içinde çok zaman harcarlar. Bu da ciddi bir maliyete neden olur. Kağıt ortamında , bilgilerin zamanında işleme alınması ve paylaşılmasında yaşanan zorluklar ise, şirket genelinde verimsizlik yaratır.Dağınıklık ve kağıt ortamında işleri yürütmenin doğal sonucu olan belirsizlik ise çalışanların stres seviyesini yükselterek verimsizliğe neden olur. Kağıt formlar içinde boğulan çalışanlar ,işlerini zamanında bitiremezler. İşler takip edilemez.İnsan doğası gereği zorluklar ile karşılaştığı işleri yapmak istemez. Geri plana atar, hep erteler. Açık kalan bu işler, beynimizde oldukça yer işgal eder ve kişinin konsantrasyonunu bozar. Kısa sürede bitmesi gereken işler bir türlü yapılamaz.

PaperWork platformu, kağıt formları ortadan kaldırır. Dijitalleşmenin tüm avantajlarını çalışanlara hissettirir. Web ve mobil ortamlardan işleri yönetmenizi sağlar. İşlerin çalışanların iş yüküne göre dağıtımını yapar ve yapılma sürelerini ölçer. İşlerin anlık takibi ve süreç performanslarının ölçülmesi, firmaya çeviklik kazandırır. Süreçlerin sorunlu noktaları tespit eder ve düzeltir. Kaynak planlaması yaparak, çalışanlarınızın zamanını en verimli şekilde kullanmanızı sağlar. Belgeleri yönetir. Doğru kişiye doğru zamanda belgeleri ulaştırır.

Dijitalleşme ile dağınıklık ve kaos ortadan kalkar. İş yapma şeklimiz süreçler ile kontrol edilir.Firmalar, müşterilerine sundukları hizmet kalitesini yükseltirler. Çalışanlar, angarya işlerden kurtulduğu için, işlerine daha kolay konsantre olurlar. Tüm enerjilerini , ürün ve hizmet kalitesini yükseltmeye harcarlar.

Etiketler

Ne Düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Bize Yazın

PaperWork'ü görmeden karar vermeyin!

Bizimle iletişime geçin, size özel bir demo gerçekleştirelim.

İhtiyaçlarınızı dinliyor ve sizin için özel bir demo hazırlıyoruz.

Kazançlarınız:
Sırada ne var?
1

Sizin için uygun bir zaman aralığı belirliyoruz.

2

Bir tanışma toplantısı düzenliyoruz.

3

Size özel bir demo gerçekleştiriyoruz.

Ücretsiz Demo Talep Edin